به گزارش «نماینده»، سید زمان حسینی در نشست خبری امروز با بیان اینکه با تمام امکاناتی که در اختیار برق منطقهای تهران بود عزم خود را مبنی بر برقرسانی تمام واحدهای مسکن مهر جذب کردیم، اظهار کرد: از این به بعد اگر بخواهیم برق مسکن مهر را تامین کنیم نیازمند نقدینگی هستیم.
وی ادامه داد: پیشبینی ما برای انجام پروژه برقرسانی تمام واحدهای مسکن مهر ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت بوده است که تاکنون با منابعی که در اختیار داشتیم توانستیم تمام واحدهایی که تاکنون احداث شده و برقرسانی آن برعهده ما بود را تجهیز کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با بیان اینکه تاکنون ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در این زمینه به ما تخصیص داده شده است، گفت: مابقی سرمایه از طریق منابع داخلی خودمان تامین شد، اما توانایی سرمایهگذاری بیش از این را نداریم.
حسینی ادامه داد: این موضوع به استانداریهای تهران، البرز و قم اعلام شده، چرا که باید برای تامین برق تمامی واحدهای مسکن مهر به مباحث مالی و نقدینگی توجه شود.
وی میزان تامین اعتبار دولت و استانداری برای برقرسانی مسکن مهر را دو سوم و سهم برق منطقهای تهران را یک سوم عنوان و اظهار کرد: در بودجه خودمان برای اجرای این پروژه اعتباری را پیشبینی کردهایم که امیدواریم تامین اعتبار صورت بگیرد.
بهرهبرداری ۶۷ پروژه در هفته دولت
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با اشاره به هفته دولت گفت: بهرهبرداری ۶۷ پروژه توسعه و اصلاح با سرمایهگذاری ۲۸۰ میلیارد تومان را در نظر گرفتهایم.
حسینی در خصوص رویکرد وزارت نیرو و صنعت برق در مورد احداث نیروگاه گفت: قرار براین شده که نیروگاه توسط بخش خصوصی احداث شود اما در برخی نقاط کشور این مساله با سرمایهگذاری دولت صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۴ وضعیت خاصی را از نظر اقتصادی و سیاسی داشتیم، گفت: صنعت برق تهران قبل از پیک مصرف سال ۱۳۹۴ کار سرویس، تعمیر و نگهداری را تا آنجایی که در توان داشت انجام داد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با اشاره به تفاوت پیک مصرف امسال با سال گذشته گفت: امسال در اواخر خردادماه و اوایل مردادماه که گرما شدت یافته بود توانستیم پیک ۸۹۸۹ مگاوات را پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه امکان افزایش دما در هفته آخر مردادماه و اوایل شهریورماه وجود دارد، گفت: سال گذشته در تاریخ ۲۰ مردادماه میزان مصرف ۸۹۶۲ مگاوات بود و این در حالی است که در تاریخ ۲۰ تیرماه امسال ۸۹۸۹ مگاوات مصرف داشتیم که این عدد نشانگر رشد ۰.۳ درصدی از انرژی است.
حسینی با بیان اینکه ۶۷ پروژه با اعتبار ۲۱۸ میلیارد تومان برای سال ۱۳۹۴ در نظر گرفتهایم، گفت: تا پایان امسال این پروژهها تکمیل میشود.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران با اشاره به برنامههای در نظر گرفته شده برای عبور از دوران اوج مصرف برق در سال ۱۳۹۵ گفت: با توجه به اینکه سال ۱۳۹۵ از نظر اقتصادی و سیاسی دارای تغییراتی است، لذا صنعت برق به دنبال این است که شرایط بهتری را رقم بزند.
وی اظهار کرد: پیشبینی میشود با توجه به شرایط اقتصادی میزان مصرف برق در سال ۱۳۹۵ افزایش یابد، لذا به دنبال راهکارهایی برای گذر از پیک مصرف سال ۱۳۹۵ هستیم.
حسینی تعداد پروژههای در نظر گرفته شده برای سال ۱۳۹۵ را ۴۵ پروژه با اعتبار ۵۵۷ میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: قطعا در شرایط پساتحریم اوضاع برای صنعت برق بهبود پیدا میکند.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران با بیان اینکه بعد از توافق هیاتهایی از آلمان، کره جنوبی و چین برای مذاکره و سرمایهگذاری به برق منطقهای تهران مراجعه کردند، گفت: بالغ بر ۳۰ کشور دنیا برای انجام کارهای فنی و ساخت نیروگاه فردا با استانداری تهران جلسه دارند و بهطور کلی میتوان گفت که استقبال کشورهای خارجی از این وضعیت بسیار خوب است.
نظر شما